Printmix onnittelee asiakastaan!

Vuonna 1962 perustettu Suomen Kurkku- ja Suusyöpäyhdistys tarjoaa jäsenilleen tukea ja tietoa kurkun ja suunalueen syöpään sairastuneille ja heidän perheilleen.

Yhdistys toimii kurkun- ja suunalueen syöpään sairastaneiden ja heidän omaistensa yhteydenpitäjänä, järjestää sopeutumisvalmennuskursseja ja vertaistukitoimintaa tarjoamalla tukihenkilöitä ja lomatoimintaa, järjestää tarvittaessa puhekuntoutusta, ylläpitää Kyyrönkaidan loma- ja kurssikeskusta Ristiinassa Mikkelissä ja on Suomen Syöpäyhdistyksen jäsenjärjestö.

  • Printmix ja yhdistys aloittivat yhteistyönsä vuonna 2016. Yhdistyksen julkaisema Ystävän Tuki -lehden ulkoasu, painatus, ilmoitusmyynti ja postitus ovat Printmixin käsialaa. Yhtiömme auttaa myös itse sisällön kanssa tarvittaessa, kertoo Mika Trogen

Yhdistys tarjoaa jäsenilleen joko täysin maksuttomat tai edulliset kuntoutus- ja lomaviikot Kyyrönkaidassa, Ystävän Tuki ja Syöpä -lehdet maksutta, korvauksia sairaalan poliklinikka- ja hoitopäivämaksuista, jos potilas on sairaalahoidossa kurkun- tai suunalueen syöpäsairauden takia potilaille maksuttomat oppaat, tietoa kurkkusyövästä, tietoa suusyövästä ja ohjeita suun terveydestä huolehtimiseen.

  • Mielestäni yhdistyksen tekemä vertaistukitoiminta on erittäin tärkeää ja auttaa kovasti sairastuneita. Yhdistyksellä on vuosia ollut aktiivisia jäseniä, jotka ovat toiminnan voimavara. Hienoa työtä on tehty jo 60 vuotta ja siksi haluankin toivottaa onnittelumme koko henkilökuntamme voimalla Suomen Kurkku- ja Suusyöpäyhdistykselle, päättää Mika Trogen

Ota yhteyttä, jos haluat jutella lisää, kuinka Printmix Oy voisi auttaa järjestölehtesi tekemisessä!

Alkuperäinen blogi julkaistu https://www.printmix.fi/tietoja/suomen-kurkku-ja-suusyopayhdistys-ry-ystavan-tuki/

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Printmix työpaikkana - Etätyö

Valjaissa lehti

6 suosittua painotekniikkaa, jotka on hyvä tuntea